Portofoliu Clienti

Pentru Mine

Feminitatea înseamnă să trăiesti viața că Vrei și NU că Trebuie. O femeie plină de feminitate este o femeie puternică, frumoasă. Feminitatea este atitudine, graţie, stil, șarm, inteligenţă. 

Vezi Website

Dana Predu

Sunt trainer, formator și coach de mai mult de 9 ani. Timp în care mi-am urmat pasiunea si am început să studiez și să finalizez cursuri acreditate de mindfulness. Începând cu 2016 am susținut sesiuni de mindfulness în diverse organizații pentru studenți, antreprenori și părinți. 

Vezi Website

Hemp Med Pharma

Suntem primii din lume care au creat și au brevetat la nivel mondial un produs revoluționar: uleiul ozonat CBD din cânepă (cannabis sativa) Full Spectrum, prin care am reușit ca absorbția substanțelor active din compoziția uleiului, și implicit a efectelor sale benefice și curative să se multiplice de până la 10 ori. 

Vezi Website

Brow Boss Beauty Bar

Explore our services to simplify your morning routine. Wake up and forget the makeup… Brow Boss Beauty Bar specializes in natural techniques to leave you effortlessly beautiful and boost your confidence each and every day.

Vezi Website

Club Ecvestru - Sibiu

Deschis în 2014, este visul devenit realitate al unui tânăr călăreţ şi antreprenor, Paul Avrigean: primul centru ecvestru la standarde europene din oraşul natal.

Vezi Website

Inter SMS

Platforma SMS pentru firme mici si mijlocii

Vezi Website

1 RCA

Misiunea noastră este să te susținem mereu, protejându-ți bunurile, sănătatea, viitorul tău și al celor dragi. Nu vindem doar asigurări, ci ne asigurăm că selectăm cele mai potrivite variante și că îți oferim toate detaliile necesare pentru a-ți garanta ACEA asigurare de care ai cu adevărat nevoie! Pentru noi întotdeauna contează și va prima interesul tău și/sau al business-ului tău!

Vezi Website

Alcos BioProd

Povestea noastră începe în anul 2016, când Andrei, un antreprenor sosit din Diaspora după finalizarea primei investiții imobiliare din România complet ecologică, cu zero emisii de carbon, care și-a dedicat cariera medicinei integrative și fitoterapiei științifice, s-au hotărât să înceapă un proiect ambițios, într-un moment în care cannabisul era necunoscut și deloc folosit în scopuri terapeutice. Mai mult decât atât, cannabisul era puternic stigmatizat, iar obținerea licenței a fost greu de obținut. 

Vezi Website

Clinica Stomatologica - Dr. Vodita

Un zâmbet este cel mai frumos lucru pe care îl poți purta zi de zi. Deși noi, românii suntem un popor care apreciază glumele și umorul fin, reușind chiar să facem haz de necaz, relația cu medicul stomatolog este cel puțin complicată. Încă există reminiscențe din experiențele nefericite cu felceri și bărbieri care scoteau “pe viu” dinții.

Vezi Website

Bioretail

Shop de produse BIO

Vezi Website

America`s Moving and Storage

Americas Moving and Storage offers door-to-door moving, packing, unpacking and storage services. We are a company with years of experience in the industry and we help people to relocate their belongings. We have understood that moving is an expensive and time-consuming process, thus, we have specialised ourselves in order to offer a wide variety of services that are able to cover all your needs.

Vezi Website

Cafe Kanna

Cafe Kanna s-a născut din dorința de a reinterpreta cele mai bune sortimente de cafea și de a le îmbogăți cu extract din cânepă, cunoscut și sub denumirea de CBD.

Vezi Website

AMG Solutions and Consulting

Cu un portofoliu larg de clienti, AMG este specializata pe toate tipurile de creditare oferite in piata atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice.

Vezi Website

Beatrice Pattenden Fitness

With gyms and other face-to-face activities being closed for so long, you might have wondered how does a virtual fitness class works. Well, it’s pretty straightforward, you choose the class you want to take part in, book a slot and turn up. If the thought of being live with other people you never met feels a bit daunting, there’s always the option to turn off the camera!

Vezi Website

A On Time Moving

At A On Time Moving, our mission is to provide professional and stress-free interstate moving services and logistics for any situation no matter how big or small. We believe that each client deserves a personalized moving plan and that communication is key to continued success.

Vezi Website

Cannabis Sativa

Ferma de canepa (Cannabis Sativa L) este o subspecie a speciei Cannabis, specie care face parte din genul Cannabis, familia Cannabaceae .
Cânepa nu este un drog !  ATENTIE ! A NU se confunda Canepa ( Cannabis Sativa L ) cu MARIJUANA ( Cannabis Indica ) ! Cânepa este cea mai importanta planta tehnica din lume,
cu peste 50.000 utilizari !

Vezi Website

Anemary - Travel Agency

Vezi Website

Avatar Home Tree

Depozit de materiale construtii si bricolaj

Vezi Website

Best Class Towings

We been in business for 10years. We strive on professionalism and take great pride in our to customer satisfaction. Your priority is to be the best and you can forget the rest. Thank you for allowing us to serve you !

Vezi Website

Bionatec

Aronia este un arbust sălbatic originar din America de Nord. A apărut în Europa în a doua jumătate a secolului XX. În ultimii ani, a câștigat popularitate datorită cercetării științifice care apare în fiecare an, confirmând numeroasele sale proprietăți care promovează sănătatea. 

Vezi Website